Miceli Business Solutions
Vuurkruisenlaan 38

3500 Hasselt

  • Tel: 0495369004

Openingsuren

  • ma: 09:00-12:00 13:00-18:00
  • di: 09:00-12:00 13:00-18:00
  • wo: 09:00-12:00 13:00-18:00
  • do: 09:00-12:00 13:00-18:00
  • vr: 09:00-12:00 13:00-18:00
  • za: Gesloten
  • zo: Gesloten

Miceli Business Solutions

Welkom bij Miceli Business Solutions

Miceli Business Solutions is een gedegen leider in client/server- en webapplicatie-ontwikkeling die voorziet in snelle en precieze oplossingen voor het leveren van performante softwareproducten en consultancy diensten voor ondernemingen.

Onze diensten zullen u helpen om uw twijfels weg te nemen en duidelijke antwoorden te bieden met betrekking tot het kiezen van de juiste software die winstgevend is voor uw bedrijf. Gezien onze jarenlange ervaring op dit gebied, kunnen wij nauwkeurig de omvang definiëren van uw project alsook manieren om uw productiviteit te verhogen.

Wij voorzien u van het juiste advies en de ondersteuning bij de selectie van de meest geschikte software voor uw bedrijf en helpen u met de uitvoering en/of het integreren van uw voorkeursoplossingen teneinde uw voordeel te maximaliseren.

Consultancy

Miceli Business Solutions biedt deskundig advies in alle aspecten met betrekking tot het gebruik van software. Onze consultants zijn uitgerust met alle kennis die nodig is om het maximum uit uw bedrijf te halen!

Met jarenlange ervaring in het geven van advies en praktische ondersteuning aan bedrijven, op functioneel en technisch gebied, van gebruiksvriendelijkheid en performantie tot en met uitbreidbaarheid, veiligheid en stabiliteit, helpen wij bedrijven om de juiste beslissingen te nemen om de beste waarden te leveren aan hun organisatie.

Software Solutions

Miceli Business Solutions levert hoogwaardige totale software-oplossingen over de hele wereld die voorzien in de flexibiliteit en schaalbaarheid om te voldoen aan de dagelijkse bedrijfsuitdagingen tot een maximale productiviteit en winstgevendheid.

Onze krachtige software-oplossingen leveren onverwachte resultaten bij het ​​maximaliseren van de constante optimalisatie en de verbetering van de productiviteit en prestaties met een hoger rendement als resultaat.

Web Design

Miceli Business Solutions biedt een breed scala aan van diensten omtrent website design en ontwikkeling, voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen, om hun online aanwezigheid in de virtuele wereld te verbeteren.

Onze uitgebreide design-oplossingen bieden onze klanten websites met hoge kwaliteitsnormen voor het vaststellen van de bedrijfsidentiteit.

Wij zijn van mening dat de website van uw bedrijf moet handelen als uw 24/7 verkoopkracht die altijd werkt voor uw bedrijf. Daarom creëren we uw aanwezigheid op het web met een high-end cutting-edge technologieën die op de huidige trend. Wij zorgen ervoor dat onze website design oplossingen zullen uw bedrijf aan te vullen door toevoeging van een extra rand in het richten van uw doelen en doelstellingen voor het succes van uw bedrijf.